Champagne en wijn


Over Cava

Cava is de Spaanse benaming voor mousserende wijn, geproduceerd volgens de zogenaamde traditionele methode. Het begrip "Traditioneel" refereert aan de productie zoals dat in het Franse champagne gebied gebeurt. De wijn heeft zijn mousse verkregen door gisting op fles. Vroeger heette deze productie methode "Methode Champenoise", maar deze rechtstreekse verwijzing naar het begrip Champagne mag niet meer gebruikt worden voor wijnen die niet in het champagnegebied geproduceerd zijn. De Spanjaarden introduceerden daarop het begrip "Cava".

Cava personaliseert u met een

 

Enkele van onze mooie Cava's


  • Cava Musa Brut
    Musa Brut
  • Giro Ribot Brut
    Giro Ribot Brut
  • Hoya de Cadenas, Cava Organic, biologische cava
    Hoya de Cadenas
    Cava Organic
    (biologische cava)
  • Alsina & Sarda, Cava Brut
    Alsina & Sarda

Magazijn:
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MK Halfweg

Kantoor:
Reek 11
2121 GT Bennebroek

Bezoek op afspraak

T 020 - 407 77 14
T 023 - 584 18 92
M
06 - 514 119 89
F 020 - 407 77 19
info@champelle.nl